Besluit van de directeur Bedrijfsvoering van 22 december 2016 nr. 16139456 houdende wijziging van het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor de directie Bedrijfsvoering van het Ministerie van Economische Zaken 2015

De directeur Bedrijfsvoering,

Gelet op artikel 18 van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging EZ 2015:

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor de directie Bedrijfsvoering van het Ministerie van Economische Zaken 2015 wordt als volgt gewijzigd:

A

Aan artikel 1, wordt, onder vervanging van de punt door een puntkomma aan het slot van onderdeel m, een onderdeel toegevoegd, luidende:

  • n. de machtigingenbeheerders eHerkenningsmiddelen: de machtigingenbeheerders eHerkenningsmiddelen van de directie Bedrijfsvoering.

B

Na artikel 10 wordt een artikel ingevoegd luidende:

Artikel 10a

Aan de machtigingenbeheerders eHerkenningsmiddelen wordt, ieder voor zich, volmacht en machtiging verleend voor aangelegenheden op zijn werkterrein, met dien verstande dat het aangaan van financiële verplichtingen een bedrag van € 5.000 per verplichting niet te boven gaat.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de eerste dag na uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 september 2016.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

‘s-Gravenhage, 22 december 2016

J.H. Maas directeur Bedrijfsvoering

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen 6 weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het Ministerie van Economische Zaken, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK ’s-Gravenhage.

Naar boven