Vaststelling bestemmingsplan Dorpshart Leimuiden Noordelijk deel

Logo Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken op grond van artikel 3.8 van het Wet ruimtelijke ordening (Wro) het volgende bekend. De gemeenteraad heeft op 23 januari 2017 het bestemmingsplan Dorpshart Leimuiden Noordelijk deel vastgesteld.

Het bestemmingsplan en haar grenzen

Het plangebied ligt in het dorpshart van Leimuiden, ten noorden van de Dokter Stapenséastraat.

Wat houdt het bestemmingsplan in?

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van woningbouw mogelijk, liggend om een dorpshaven. Verder is een deel van het plan bestemd als Centrum, waarbinnen ook de functie van dokterspraktijk valt.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Het bestemmingsplan en alle bijbehorende documenten liggen vanaf donderdag 9 februari 2017 t/m woensdag 22 maart 2017 ter inzage in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Hiervoor kunt u gebruik maken van de ID NL.IMRO.1884.BPCENTRUMLM-VAS1.

Instellen van beroep

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, en door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift moet meegestuurd worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 3 februari 2017

Naar boven