Ontwerpbestemmingsplan “Bestemmingsplan bedrijventerreinen Oost Gelre herziening Koningslinde 6 Lichtenvoorde bedrijfskavel”

Logo Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat bovengenoemd ontwerp- bestemmingsplan met ingang van 10 februari 2017 voor iedereen ter inzage ligt (conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

Met het ontwerpbestemmingsplan wordt het te gebruiken oppervlakte van een bedrijfskavel vergroot naar circa 8.000 m2. Voor het plaatsen van een terreinafscheiding, reclameplateau en het gebruiken van een kavel van 7.500 m2 voor het stallen van vrachtauto's op het perceel, direct aansluitend aan het bestaande bedrijf is reeds een omgevingsvergunning met projectafwijking verleend. Deze vergunning wordt ook meegenomen in dit bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan heeft geen financiële consequenties voor de gemeente. Er worden geen nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden gecreëerd. Hierdoor is geen exploitatieplan nodig. Afdeling 6.4 van de Wro is ten aanzien van dit bestemmingsplan niet van toepassing.

Inzage

Het plan kan worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Raadhuisstraat 4 te Lichtenvoorde. Ook kunt u het plan digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.oostgelre.nl of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl. Het plan heeft het plannummer NL.IMRO.1586.BPBEDRIJVEN302-OW01. Het plan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met 23 maart 2017.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544 – 393 529), en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Naar boven