Ontwerp bestemmingsplan parapluherziening zonering industrielawaai bedrijventerrein Medel 2017

Logo Tiel

Er is een ontwerp bestemmingsplan ‘Parapluherziening zonering industrielawaai bedrijventerrein Medel 2017’ opgesteld. Het plan legt de aanpassing van de geluidzone rond het bedrijventerrein Medel, ten behoeve van de afronding van Medel, planologisch vast.

Het plan betreft een herziening van de ‘Parapluherziening zonering industrielawaai bedrijventerrein Medel’, vastgesteld door de provincie Gelderland op 24 september 2014, en daarmee van de volgende onderliggende bestemmingsplannen in de gemeente Tiel:

  • -

    Tiel Oost

  • -

    Kanaalzone

Deze bestemmingsplannen worden herzien voor zover het de geluidzone rond bedrijventerrein Medel betreft.

Het ontwerp ligt met ingang van 9 februari 2017 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket in het Klant Contact Centrum (KCC), Achterweg 2 te Tiel. Indien men toelichting wil op deze documenten kan telefonisch een afspraak worden gemaakt bij het Omgevingsloket (0344) 637167. Ook is het mogelijk om via e-mail vragen te stellen (omgevingsloket@tiel.nl). Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0281.BP00032-on01 en de gemeentelijke website www.tiel.nl

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerp schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de raad van de gemeente Tiel, p/a Postbus 6325, 4000 HH Tiel.

Degene die van de mogelijkheid gebruik wil maken om mondelinge zienswijzen in te brengen kan contact opnemen met de Griffie gemeente Tiel, mevrouw Pullen, telefoon: (0344) 637 373.

Naar boven