Intrekking verkeersbesluit gemeente Borsele

Logo Borsele

Burgemeester en wethouders maken het volgende raadsbesluit bekend. De gemeenteraad van Borsele heeft op 2 februari 2017 besloten om het besluit, inclusief de actualisaties daarvan, tot aanwijzing van een verplichte route voor het vervoer van gevaarlijke stoffen in de gemeente Borsele, in te trekken. Daarmee wordt voldaan aan de gewijzigde Wet vervoer gevaarlijke stoffen en Regeling Basisnet die een gemeentelijke routering overbodig en ongewenst heeft gemaakt.

Het besluit kan tijdens openingsuren worden ingezien vanaf 8 februari 2017 tot en met 22 maart 2017 bij de afdeling Post- en Archiefzaken van de gemeente Borsele, Stenevate 10 in Heinkenszand.

Belanghebbenden kunnen tot en met 22 maart 2017 tegen het besluit schriftelijk bezwaar maken bij het College van burgemeester en wethouders van Borsele, postbus 1, 4450 AA te Heinkenszand. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Alleen zij die een bezwaarschrift hebben ingediend kunnen om een voorlopige voorziening vragen. U richt het verzoek aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor de behandeling van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met T. van der Ven telefoon 0113- 238437 of mlavanderven@borsele.nl.

 

Naar boven