Gemeente Leiden - Ontwerp omgevingsvergunning Hallenweg 10

Logo Leiden

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning Hallenweg 10, NL.IMRO.0546.OV00112-0202, tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing voor een periode van zes weken ter inzage ligt.

 

Herziene versie ter inzage

Gebleken is dat de ontwerp omgevingsvergunning NL.IMRO.0546.OV00112-0201, die vanaf 15 december jl. ter inzage lag, niet juist is en daarom is deze ingetrokken. Met ingang van vrijdag 29 december 2017 ligt de juiste versie met bijbehorende stukken ter inzage voor een periode van zes weken.

 

Toelichting

De ontwerp omgevingsvergunning betreft de uitbreiding van functies maatschappelijke voorzieningen, sportvoorzieningen en particuliere dienstverlening op de locatie Hallenweg 10. De omgevingsvergunning maakt deze functionele uitbreiding op de genoemde locatie mogelijk.

 

Ter inzage

Het ontwerp besluit met bijbehorende stukken ligt vanaf vrijdag 29 december 2017 tot en met donderdag 8 februari 2018 ter inzage. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en in pdf op www.leiden.nl/uitgebreidewaboprocedures. Gedurende de inzagetermijn kunnen in het atrium van het Stadhuis en in het Stadsbouwhuis de papieren stukken worden ingezien.

 

Zienswijzen

Tijdens bovengenoemde termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij het college van B&W van de gemeente Leiden (ter attentie van het Cluster Stedelijke Ontwikkeling, team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 9100, 2300 PC Leiden, o.v.v. ‘zienswijze ontwerp-omgevingsvergunning Hallenweg 10’. Digitaal indienen is mogelijk via www.leiden.nl/zienswijzeomgevingsvergunning. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van het Team Ruimtelijke Ontwikkeling, tel 14 071.

 

Meer informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen bij het Servicepunt Bouwen en Wonen, Langegracht 72, Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via www.leiden.nl/contact. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via tel. 14 071.

Naar boven