Omgevingsvergunning uitgebreide procedure Henegouwerweg 115

Logo Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van Waddinxveen maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure.

Henegouwerweg 115 in Waddinxveen, het vervangen van een schuur

Ter inzage

De aanvraag, de omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 28 december 2017 tot en met 9 februari 2018 ter inzage.

Beroep

Tijdens deze periode van terinzagelegging kan een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend. Het beroep dient ingesteld te worden bij de Rechtbank ’s-Gravenhage, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Beroep kan worden ingediend door belanghebbenden die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht over de ontwerp omgevingsvergunning en belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning naar voren te brengen.

Het besluit treedt in werking, daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe dient, binnen de beroepstermijn, door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven