Ontwerp wijzigingsplan Buitengebied Lingewaard, Karstraat 64a Huissen

Logo Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerp wijzigingsplan ter inzage ligt:

 

Ontwerp wijzigingsplan Buitengebied Lingewaard, Karstraat 64a Huissen

Het plan voorziet in de realisatie van twee vrijstaande woningen en het omzetten van een bedrijfswoning in een burgerwoning aan de Karstraat 64a in Huissen.

 

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om geen exploitatieplan vast te stellen.

 

Het ontwerpwijzigingsplan Buitengebied Lingewaard, Karstraat 64a Huissen met bijbehorende stukken wordt voor een ieder met ingang van donderdag 28 december 2017 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

 

  • 1.

    Het digitale ontwerpwijzigingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl (onder planidentificatienummer NL.IMRO.1705.175-ON01) of via http://www.officielebekendmakingen.nl;

  • 2.

    Zowel het digitale als analoge wijzigingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact centrum op telefoonnummer (026) 32 60 111. 

     

Belanghebbenden die het niet eens zijn met (onderdelen van) het plan kunnen binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van het Klant Contact Centrum of met mevrouw Van der Hoeven van het Team Ruimtelijk Beleid op telefoon (026) 32 60 111.

 

Bemmel, 27 december 2017.

Naar boven