Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning en ontwerp Verklaring van geen bedenkingen inzake Ritaplein 4 te Sint-Oedenrode

Logo Meierijstad

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad maakt bekend dat zij op basis van artikel 2.12 eerste lid, onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan Boskant, ten behoeve van het realiseren van 14 grondgebonden woningen in de voormalige kerk aan het Ritaplein 4 in de kern Boskant, kadastraal bekend als ODR01H4433 (zaaknummer OV-2017-0358).

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 14 december 2017 besloten om naar aanleiding van deze aanvraag omgevingsvergunning een ontwerp Verklaring van geen bedenkingen af te geven. Daarbij is verder besloten dat wanneer er geen zienswijzen tegen de Verklaring van geen bedenkingen worden ingediend, deze verklaring als definitief zal worden beschouwd.

De gemeente heeft op 21 december 2017 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag omgevingsvergunning. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend. Het ontwerpbesluit betreft de activiteiten:

  •  

    Bouwen

  •  

    Planologische afwijking

  •  

    Kappen

  •  

    Uitweg (inrit)

Ter inzage

De aanvraag en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing, en de ontwerp Verklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van donderdag 28 december 2017 gedurende zes weken (tot en met woensdag 7 februari 2018) voor een ieder ter inzage.

Zienswijzen

Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerp Verklaring van geen bedenkingen kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Schriftelijke zienswijzen tegen de ontwerp verklaring van geen bedenkingen kunt u richten aan de gemeenteraad van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel.

Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge zienswijzen in te dienen, kunt u, na het maken van een afspraak daartoe, terecht bij het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) via telefoonnummer 14 0413.

 

 

Naar boven