Onherroepelijk wijzigingsplan “Berkendreef 6 te Helvoirt”

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het wijzigingsplan “Berkendreef 6 te Helvoirt” onherroepelijk is geworden. Dit bestemmingsplan werd op 10 oktober 2017 vastgesteld en is op 14 december 2017 onherroepelijk geworden.

Het wijzigingsplan voorziet in het omzetten van de bestemming naar ‘Wonen’ en het slopen van de overtollige bebouwing aan de Berkendreef 6 te Helvoirt. Een klein deel van het plangebied krijgt de bestemming ‘Natuur’. De beoogde ontwikkeling kan gerealiseerd worden door toepassing van wijzigingsbevoegdheid van het vigerende bestemmingsplan.

Bestemmingsplan inzien?

U kunt dit wijzigingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411 - 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Verhuizen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het wijzigingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.WP16HVTBerkndreef6-VA01.

Naar boven