Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Tentweg, Stolwijk met ingang van 29 december 2017 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Logo Krimpenerwaard

Het bestemmingsplan maakt de bouw van 22 woningen mogelijk aan de Tentweg in Stolwijk tussen nummer 107 en 109.

Het ontwerp bestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt met ingang van 29 december 2017 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentekantoor in Stolwijk. Voor het inzien van de stukken kunt u via het Klantcontactcentrum (tel. 14 0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

De stukken zijn ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer NL.IMRO.1931.BP1710DK13-ON01 en op de website van de gemeente www.krimpenerwaard.nl

->inwoners->bouwen->bestemmingsplannen.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder over het ontwerp bestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient via het Klantcontactcentrum een afspraak te worden gemaakt met de behandelend ambtenaar.

Stolwijk, 28 december 2017

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard,

Mw. mr. M. Plantinga, secretaris

Mr. R.S. Cazemier, burgemeester

Naar boven