Gemeente De Bilt – Verleende omgevingsvergunning uitgebreid, Het realiseren van een ruimte t.b.v. kinderopvang, Pr. Christinastraat 4 te Westbroek

Logo De Bilt

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de volgende omgevingsvergunning te verlenen:

Voor: Het realiseren van een ruimte t.b.v. kinderopvang

Locatie: Pr. Christinastraat 4 te Westbroek

Datum verlening: 22 december 2017

Beroep

Het besluit inclusief bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken in het gemeentehuis bij de Afdeling Publiekszaken ter inzage.

Voor het bekijken van de ter inzage liggende stukken kunt u een afspraak maken bij het informatiecentrum van de afdeling Publiekszaken op (030) 228 94 11 of via de website www.debilt.nl/afspraak.

Tegen bovengenoemde besluit(en) kan een beroepschrift worden ingediend door:

- Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

- De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

- Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

- Degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de eventuele wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Het beroepschrift moet bij de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht worden ingediend. De termijn hiervoor bedraagt zes weken vanaf de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. De beroepstermijn van zes weken begint dus te lopen vanaf de tweede dag na de datum van deze publicatie. In het beroepschrift moet in elk geval worden vermeld naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van de beslissing waartegen het beroep is gericht en de redenen waarom beroep wordt ingesteld. Het beroepschrift moet ondertekend worden. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift moet u griffierecht betalen.

Als u wilt voorkomen dat het besluit in werking treedt, moet u ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht. U moet voor een dergelijke voorziening ook griffierecht betalen.

Naar boven