ONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘HERINRICHTING N324 – VERLEGGING GASTRANSPORTLEIDING’

Logo Grave

Burgemeester en wethouders van Grave maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Herinrichting N324 – verlegging gastransportleiding’ ter inzage wordt gelegd.

Aanvullend wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij de vaststelling van het bestemmingsplan de raad te adviseren geen exploitatieplan en geen vormvrije m.e.r. vast te stellen. Er wordt derhalve geen ontwerp-exploitatieplan en ontwerp-m.e.r. ter inzage gelegd.

Het plangebied ligt ter plaatse van de wegen Steegschenhofscheweg – Generaal de Bonsweg – Bosschebaan (N324) (5363 SR). Het plan maakt het verleggen mogelijk van de huidige gastransportleiding om ruimte te maken voor de geplande rotonde bij de Generaal de Bonsweg – N324. De gastransportleiding wordt aan de oostzijde van de geplande rotonde gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van donderdag 28 december 2017 tot en met woensdag 7 februari 2018. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0786.BPN324gasleiding-ON01.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Grave, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer M. Brugman, afdeling Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0485-460300.

Grave, 27 december 2017

Burgemeester en wethouders van Grave

Naar boven