Voorbereidingsbesluit De Zwarte Bergen, Luyksgestel

Logo Bergeijk

Het college van burgemeester en wethouders van Bergeijk maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat door de gemeenteraad op 21 december 2017 een voorbereidingsbesluit is genomen voor het plangebied De Zwarte Bergen te Luyksgestel, kadastraal bekend als Luyksgestel, sectie A nummers 2128, 2232, 2248 en 2291, zoals weergegeven op de verbeelding met planidentificatienummer NL.IMRO.1724.VBLzwa2014-VOBB.

 

Hierbij is door de raad verklaard dat voor dit gebied een partiële herziening van het bestemmingsplan “Luyksgestel en De Zwarte Bergen 2012” wordt voorbereid.

 

Het voorbereidingsbesluit is gericht op het tegengaan van ongewenste ontwikkelingen voor wat betreft het bouwen en gebruiken van het plangebied ter plaatse en bevat een verbod om het bestaande gebruik van gronden of bouwwerken in het gebied te wijzigen. Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op vrijdag 22 december 2017 en geldt voor de duur van een jaar.

 

Het besluit is digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u het besluit onder meer vinden via het identificatienummer. Het besluit kan ook worden ingezien op het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk, na telefonische afspraak via tel. 0497-551455.

 

Op basis van de Wet ruimtelijke ordening en art. 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen dit besluit geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Naar boven