Kennisgeving ontwerpbesluit omgevingsvergunning David Ricardostraat 2-4, 1066JS Amsterdam, inzake het gebruiken in strijd met een bestemmingsplan en het transformeren van een bestaand kantoorgebouw, alsmede een ontwerpbesluit hogere waarden conform de Wet geluidhinder, OLO 2886825.

Logo Amsterdam

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam heeft het voornemen een omgevingsvergunning (OLO 2886825) te verlenen, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, onder 1, sub a onderdeel 30 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor het transformeren van een bestaand kantoorgebouw naar een woongebouw met 365 appartementen, het verbouwen van de parkeergarage en het maken van commerciële ruimten en het gebruiken in strijd met een bestemmingsplan op de locatie David Ricardostraat 2-4, kadastraal bekend gemeente Amsterdam Sloten, sectie F 3196 G, alsmede een besluit conform de Wet geluidhinder hogere grenswaarden vast te stellen voor wegverkeerslawaai en railverkeerlawaai.

Op grond van artikel 3.10 van de Wabo is op de procedure de uniforme openbare voorbereidingsprocedure Algemene wet bestuursrecht, afdeling 3.4 van toepassing. Dit wil zeggen dat de beide ontwerpbesluiten en de daarbij behorende stukken zes weken ter inzage liggen, van 28 december 2017 tot en met 8 februari 2018, bij het Stadsloket Nieuw-West, loket Vergunningen, Osdorpplein 1000, Amsterdam.

 

Bel voor openingstijden 14020 of kijk op onze website www.nieuwwest.amsterdam.nl

Zienswijzen

De ontwerpbesluiten liggen op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken ter inzage. Gedurende deze terinzagelegging kunt u naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbesluiten naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam, afdeling Vergunningen, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. Wij verzoeken u hierbij het OLO-nummer te vermelden.

De belanghebbende die over de ontwerpbesluiten een zienswijze naar voren heeft gebracht – of de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht - kan tegen het definitieve besluit beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam.

Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden. Van de indiener van het beroepschrift wordt een griffierecht geheven door de griffier van de rechtbank. Nadere informatie over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betalen, kan door de griffie van de rechtbank worden verstrekt.

 

Amsterdam, 27 december 2017

 

Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam

namens deze,

 

Ilse Plasmeijer

Stadsdeelsecretaris van stadsdeel Nieuw-West

Naar boven