Omgevingsvergunning planologisch afwijken en aanleggen, t.b.v. verrichten van werkzaamheden aan het bestaande meet- en regelstation A-118, ter hoogte van Zwanensingel nr. 16, Vlaardingen

Logo Vlaardingen

Gemeente Vlaardingen

 

Omgevingsvergunning planologisch afwijken en aanleggen

 

Locatie ter hoogte van de Zwanensingel nr. 16

  • planologisch afwijken ten behoeve van het verrichten van werkzaamheden aan het bestaande meet- en regelstation A-118

  • aanleggen

 

Burgemeester en Wethouders van Vlaardingen maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 2.4 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend een omgevingsvergunning voor het gebruiken van gronden in strijd met een bestemmingsplan, als bedoeld in artikel 2.1, lid 1 onder c van de Wabo te hebben genomen, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3.

 

De ruimtelijke onderbouwing behorend bij een planologisch afwijken van het  bestemmingsplan heeft betrekking op de juridisch-planologische regeling voor het  verrichten van werkzaamheden aan het bestaande meet- en regelstation A-118 ter hoogte van de Zwanensingel te Vlaardingen;

 

De ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken heeft van 2 november 2017 tot en met 13 december 2017 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend.

 

De stukken zijn digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met planid. NL.IMRO.0622.0035pbGasm2017-0030.

 

Tevens zijn de stukken te raadplegen via de gemeentelijke website, waar verwezen wordt naar de link https://www.officielebekendmakingen.nl/ of via ruimtelijkeplannen.nl. Er zijn geen papieren stukken aanwezig.

 

Tegen het besluit kan binnen 6 weken na bekendmaking beroep worden aangetekend. Het beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze bij het college van Burgemeester en Wethouders kenbaar te maken.

 

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

 

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen,

 

Vlaardingen, 19 november 2017

 

Naar boven