Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Duivendansweg 4 en beeldkwaliteitsplan

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Duivendansweg 4 met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van woensdag 27 december 2017 ter inzage ligt. Naast het bestemmingsplan is ook een bijbehorend ‘beeldkwaliteitsplan erftransformatierapport van 23 februari 2017 van het Gelders Genootschap’ opgesteld.

Doel van het plan

Het bestemmingsplan Buitengebied, Duivendansweg 4 legt de juridisch-planologische basis voor de bouw van één hoofdgebouw met twee wooneenheden met inpandige bijgebouwen op het perceel Duivendansweg 4 in Wezep. Op grond van functieverandering VAB naar wonen wordt medewerking verleend aan dit bouwplan. Het verzoek voorziet in de sloop van alle agrarische bebouwing op het perceel Duivendansweg 4 in Wezep. In totaal wordt circa 750 m² gesloopt. Om dit project mogelijk te maken moet het vigerende bestemmingsplan Buitengebied 2007 worden gewijzigd.

Inzagetermijn

Van 28 december 2017 t/m 7 februari 2018 liggen het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken en het beeldkwaliteitsplan erftransformatierapport ter inzage. U kunt de stukken inzien:

  • 1.

    Door een bezoek te brengen aan het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Oldebroek,

  • 2.

    Op de gemeentelijke website, www.oldebroek.nl,

  • 3.

    Op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site kunt u zoeken op identificatienummer of PlanID: NL.IMRO.0269.BG157-ON01.

Zienswijze ontwerpbestemmingsplan

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan erftransformatierapport kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG te Oldebroek.

 

Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzagetermijn een zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met het Klant Contact Centrum, telefoon 0525 638200.

 

Het college van de gemeente Oldebroek, 27 december 2017

Naar boven