Burgemeester en wethouders van de gemeente Urk maken bekend dat met ingang van vrijdag 22 december 2017 gedurende 4 weken de ontwerp ‘Herziening Structuurvisie Urk 2035+’ voor een ieder ter inzage ligt.

Logo Urk

Deze kan gedurende de termijn van terinzagelegging tijdens openingsuren worden ingezien bij het Gemeenteportaal, eenheid Dienstverlening, Singel 9 te Urk. Daarnaast is de ontwerp structuurvisie te raadplegen via de website van de gemeente Urk: www.urk.nl, onder ‘organisatie en bestuur’ > ‘structuurvisie/masterplan’. De ontwerp structuurvisie is tevens digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Na de inspraakperiode zal de structuurvisie ter vaststelling worden aangeboden aan de gemeenteraad.

De structuurvisie geeft richting aan de ruimtelijke ontwikkelingen binnen de gemeente Urk tot 2035+ en vormt de basis voor nieuwe bestemmingsplannen. De ‘Herziening Structuurvisie Urk 2035+’ is met name actualiserend van aard, een aantal actuele ontwikkelingen gaven aanleiding de ruimtelijke visie op ‘Lemsterhoek’ te duiden.

Een ieder kan binnen de termijn van tervisielegging een inspraakreactie met betrekking tot deze ontwerp structuurvisie kenbaar maken. Een schriftelijke reactie dient te worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Urk, Postbus 77, 8320 AB Urk.

Een reactie kan ook mondeling worden ingediend bij de eenheid BMO (telefoonnummer 0527 689 946).

Naar boven