Gemeente Giessenlanden, ontwerpbeschikking ter inzage Dorpsweg 160-162 te Arkel

Logo Giessenlanden

 

Kennisgeving ontwerp-beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Uitgebreide voorbereidingsprocedure

 

Burgemeester en wethouders van gemeente Giessenlanden maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn de omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteiten:

 

Activiteit: Planologisch afwijken (art. 2.1, lid 1 onder c Wabo)

 

Voor : Het aanleggen van een standplaats t.b.v. een woonwagen

 

Locatie : Dorpsweg 160-162, Giessenlanden

 

Type : Uitgebreide voorbereidingsprocedure

 

Burgemeester en wethouders van Gemeente Giessenlanden maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning voor wat de betreft de boven-staande activiteit te verlenen.

 

De aanvraag, de ontwerp-beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 22 december 2017 gedurende zes weken ter inzage in het Gemeentekantoor te Hoornaar (t/m donderdag 1 februari 2018).

De aanvraag, de ontwerp-beschikking en de bijbehorende stukken zijn in te zien op het gemeentekantoor van Gemeente Giessenlanden.

 

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen zienswijzen worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzenmoeten worden gericht aan ons College en worden verzonden aan Gemeente Giessenlanden, Postbus1, 4223 ZG Hoornaar. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via mevrouw L. Huigen van Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (tel. 078 7703155).

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerp-beschikking en men belanghebbende is.

Officiële uitgave van de gemeente Giessenlanden. Deze kennisgeving staat ook op www.officielebekendmakingen.nl.

 

Vergunningen en Meldingen, 21 december 2017

 

Naar boven