BEKENDMAKING TOEPASSING COÖRDINATIEREGELING

Logo Borsele

2 e SUPERMARKT HEINKENSZAND

Burgemeester en wethouders van Borsele maken bekend dat de gemeenteraad van Borsele op 7 december 2017 heeft besloten de coördinatieregeling, zoals bedoeld in artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening, van toepassing te verklaren om tot realisatie van een 2e supermarkt met bijbehorende (parkeer)voorzieningen te komen aan de Stenevate in Heinkenszand.

Inhoud toepassing coördinatieregeling

Toepassing van de coördinatieregeling houdt in dat de omgevingsvergunningsprocedure gelijktijdig met de bestemmingsplanprocedure wordt doorlopen. De gecoördineerde besluiten worden aangemerkt als één besluit (artikel 8.3 Wet ruimtelijke ordening) waarop één gerechtelijke procedure van toepassing is.

Bezwaar

Op grond van artikel 6.3 Algemene wet bestuursrecht wordt bovengenoemd raadsbesluit beschouwd als een beslissing ter voorbereiding op een besluit. Om die reden is het niet mogelijk tegen het coördinatiebesluit bezwaar of beroep in te stellen, tenzij dit raadsbesluit een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft.

Heinkenszand, 21 december 2017

Naar boven