VOORAANKONDIGING RUIMTELIJKE PLANNEN

Logo Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn het bestemmingsplan “Kern Heinkenszand, gedeelte 2e supermarkt Stenevate, 2018” in voorbereiding te nemen.

Inhoud bestemmingsplan

Het beoogde bestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van een 2e supermarkt met bijbehorende (parkeer)voorzieningen aan de Stenevate in Heinkenszand. Hiermee wordt de supermarktontwikkeling planologisch-juridisch geregeld.

Inspraakreacties/ zienswijzen

Het is op dit moment nog niet mogelijk zienswijzen tegen dit voornemen naar voren te brengen. Ook worden nog geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen. Inspraakreacties en zienswijzen kunt u te zijner tijd naar voren brengen gedurende de termijn van terinzagelegging van respectievelijk het voorontwerp en ontwerp bestemmingsplan.

Kennisgevingen

Zodra de gemeente een ((voor)ontwerp)bestemmingsplan ter inzage legt, plaatsen wij een kennisgeving hierover in het Gemeenteblad en in de Staatscourant (beide staan op www.overheid.nl) en op de gemeentelijke website (www.borsele.nl). Het ((voor)ontwerp)bestemmingsplan is tijdens de terinzagelegging in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op (0113) 238425.

Heinkenszand, 21 december 2017

Naar boven