Vooraankondiging bestemmingsplan ‘Veerse Poort fase 5’

Logo Middelburg

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro), bekend dat het bestemmingsplan Veerse Poort fase 5 in Middelburg wordt voorbereid.

Het betreffende plan voorziet in een planologische regeling voor de bouw van 80 grondgebonden woningen en drie appartementengebouwen ter plaatse van het huidige sportcomplex (sporthal en atletiekbaan).  

Het is op dit moment nog niet mogelijk reacties tegen het (voor)ontwerpbestemmingsplan naar voren te brengen. Dit komt later in de procedure wel aan de orde.

Het (voor)ontwerpbestemmingsplan zal op een nader te bepalen tijdstip gedurende zes weken ter inzage gelegd worden en is dan ook te bekijken op de gemeentelijke website en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zodra het (voor)ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, wordt dit vooraf gepubliceerd in de Faam, op de gemeentelijke website en in de Staatscourant.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijk Beleid (telefoonnummer 0118- 675236).

 

Naar boven