Kennisgeving melding Besluit algemene regels milieu mijnbouw van Vermilion Energy Netherlands B.V. te Harlingen, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Op 7 december 2017 heeft de Minister van Economische Zaken en Klimaat een melding op grond van het Besluit algemene regels milieu mijnbouw van Vermilion Energy Netherlands B.V. te Harlingen ontvangen.

De melding gaat over een voorgenomen activiteit op de bestaande inrichting Wapse-1, gelegen aan de Noordenveldweg ten noorden van het dorp Wapse, in de gemeente Westerveld, op het perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Diever, sectie H, nummer 167.

De voorgenomen activiteit betreft het vervangen van de binnenste verbuizing in de bestaande productieput, met behulp van een mobiele installatie. Een gedeelte van de werkzaamheden kan niet onderbroken worden en zal daarom ook ’s avonds en in de nacht plaatsvinden. Transporten zullen zoveel mogelijk geconcentreerd plaatsvinden tijdens de daglichtperiode (7:00-19:00)

Naar verwachting zullen de werkzaamheden op 8 januari 2018 starten en circa 5 februari 2018 afgerond. Dit is inclusief aan- en afvoer van materialen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij mw. L. Kriesels (tel. 070-3798355).

Naar boven