Beesd, Dr.Kuyperweg 53, oprichten woning

Logo Geldermalsen

Burgemeester en wethouders van gemeente Geldermalsen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn de omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een vrijstaande woning aan Dr.Kuyperweg 53 te Beesd, bestaande uit de activiteiten:

  • 1.

    Bouwen – Art. 2.1 lid 1.a Wabo;

  • 2.

    Werk of werkzaamheden uitvoeren – Art.2.1 lid 1.b Wabo;

  • 3.

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening – Art. 2.1 lid 1. C Wabo.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Geldermalsen.

De ontwerp-beschikking en de bijbehorende stukken kunnen op afspraak worden ingezien. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de Omgevingsdienst Rivierenland. U bereikt ze via (0344) 579314 of info@odrivierenland.nl

De stukken zijn tevens te raadplegen op de gemeentelijke website (onder het kopje “bestemmingsplannen inzien” en www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u zoeken op het volgende kenmerk: NL.IMRO.0236.BEEDrAKuyperw53-ONT1.

Reageren

Gedurende de termijn van de terinzagelegging (t/m donderdag 1 februari 2018) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Geldermalsen, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met het secretariaat van de afdeling RO: (0345) 58 6611 (alleen bereikbaar tijdens kantooruren). U kunt deze afspraak maken tot één wek voor het einde van de terinzagetermijn. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven