Geweigerde Omgevingsvergunning Uitgebreide procedure: Angerensestraat 38 Gendt

Logo Lingewaard

Het college van burgemeester en wethouders van Lingewaard heeft op 19 december 2017 besloten een gevraagde vergunning voor de uitbreiding van een geitenhouderij op het perceel Angerensestraat 38 Gendt te weigeren

 

Beroepschrift en voorlopige voorziening

Wanneer u het niet eens bent met dit besluit kunt u in beroep gaan. Dit staat in de Algemene wet bestuursrecht (Awb). U dient dan binnen zes weken na de dag van bekendmaking een gemotiveerd beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Gelderland, sector Bestuursrecht. Het adres hiervan is: Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U kunt ook digitaal een beroepschrift indienen via de website www.rechtspraak.nl.

Wanneer u per brief een beroepschrift indient, zet u hierin ieder geval het volgende: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u beroep aantekent en de reden van het beroep (motivering). U dient het beroepschrift ook te ondertekenen met uw handtekening.

Voor het indienen van een beroepschrift moet u griffierecht betalen aan de rechtbank.

Het beroepschrift stopt de werking van het besluit niet. Om de werking van een besluit tijdelijk te stoppen, dus te laten schorsen, is een beslissing van de Voorzieningenrechter nodig. Er moet wel sprake zijn van een spoedeisend belang. Hiervoor moet u dan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland. Het adres hiervan is: Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen via de website www.rechtspraak.nl. Indienen van een verzoek om voorlopige voorziening gebeurt tegelijk met het indienen van het beroepschrift of kort daarna. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen aan de rechtbank.

Naar boven