Besluit wijziging vergunning Entropia Critical Concepts B.V., Agentschap Telecom

19 december 2017

AT-EZK/7590320

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat maakt het volgende bekend:

Met het besluit van 22 maart 2016 is aan Entropia een nieuwe vergunning verleend (7163055) voor het landelijk gebruik van frequentieruimte ten behoeve van een tweede trunkingsysteem. Deze vergunning was verleend, naast een eerder verleende vergunning, om de transitie naar een nieuw netwerk mogelijk te maken. In de vergunning (7163055) is een verplichting opgenomen dat Entropia een landelijk netwerk uitrolt, met herhaald frequentiegebruik.

Ik heb besloten om op verzoek van Entropia de datum van de ingebruiknameverplichting, zoals opgenomen in de vergunning, te wijzigen van 1 oktober 2017 in 1 januari 2019. Daarnaast heb ik besloten om aan deze vergunning het extra voorschrift op te nemen dat Entropia vanaf 1 juli 2018 minimaal tien basisstations in gebruik dient te hebben. De reden voor het uitstel van de ingebruiknameverplichting is dat Entropia de frequenties uit zowel de vergunning met kenmerk 7163055 als de vergunning met kenmerk 6526029 nodig heeft om een migratie van het netwerk succesvol te kunnen laten zijn. Een uitstel van de ingebruiknameverplichting is daarom noodzakelijk tot het moment dat de migratie (grotendeels) voltooid is.

Het besluit ligt ter inzage ligt bij Agentschap Telecom, afdeling Spectrummanagement/ Netwerken.

Bezwaarclausule

Ingevolge het bepaalde in artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden (13 december 2017) een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van de beschikking(en) waartegen het is gericht en de gronden van het bezwaar te bevatten. Het bezwaarschrift wordt ingediend bij de afdeling Juridische Zaken van Agentschap Telecom van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Postbus 450, 9700 AL Groningen.

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, namens deze, Y. Veenstra-Knop wnd. Hoofd NetwerkenAgentschap Telecom

Naar boven