Gemeente Leusden – Kennisgeving van omgevingsvergunning uitgebreide procedure ter inzage - Rozengaarde 33 en 33a

Logo Leusden

Ontwerp omgevingsvergunning Rozengaarde 33 en 33a Leusden 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf vrijdag 22 december 2017 tot en met donderdag 1 februari 2018, de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt.

 

Ontwerp omgevingsvergunning

De ontwerp omgevingsvergunning voorziet in de realisatie van een 2 onder 1 kap woning ter plaatse van een voormalig groene kruisgebouw.

 

Ter inzage legging

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met ingang van vrijdag 22 december 2017 tot en met donderdag 1 februari 2018 ter inzage in het gemeentehuis. Om de stukken in te zien kunt u hiervoor een afspraak maken met het omgevingsloket.

 

De ontwerp omgevingsvergunning is ook in te zien op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.205-0301

 

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op:

http://www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.195-/NL.IMRO.0327.205-0301  

 

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling overbrengen van zienswijzen kan, tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van de terinzagelegging telefonisch via nummer 14033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Beleid.

U kunt uw schriftelijke zienswijzen ook mailen naar gemeente@leusden.nl o.v.v. ‘Zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Rozengaarde 33/. Vergeet daarbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. Deze hebben wij nodig om de zienswijzennota toe te sturen. Een per mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze. De afhandeltermijn is daardoor langer dan gebruikelijk voor een e-mailbericht.

Naar boven