Ontwerp 1e wijzigingsplan Gageldonk-West, woningbouwontwikkeling IJfstraat / Zilverschoonplein Bergen op Zoom

Logo Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maakt bekend dat het ontwerp van het 1e wijzigingsplan van het bestemmingsplan “Gageldonk-West" met plannummer NL.IMRO.0748.WP200a-0201 gereed is.

De gemeente Bergen op Zoom en woningstichting Stadlander geven gezamenlijk uitvoering aan de herstructurering van de naoorlogse woonwijk Gageldonk-West. Onderdeel van de herstructureringsopgave is de realisatie van 32 grondgeboden woningen op de locatie IJfstraat / Zilverschoonplein. Om medewerking te kunnen verlenen aan deze woningbouwontwikkeling wordt gebruik gemaakt van de in het geldende bestemmingsplan opgenomen wijzigingsbevoegdheid. Dit ontwerpwijzigingsplan bevat de planologische regeling om uitvoering te kunnen geven aan de voorziene woningbouwontwikkeling.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt vanaf 28 december 2017 gedurende 6 weken voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • 1.

    digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • 2.

    digitaal via de website www.bergenopzoom.nl

  • 3.

    op papier tijdens kantooruren in de leeshoek van het stadskantoor aan de J. Obrechtlaan 4 in Bergen op Zoom.

Gedurende de genoemde periode van zes weken is het mogelijk om schriftelijke of mondelinge zienswijzen in te dienen over het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeente Bergen op Zoom, ter attentie van het team Ruimtelijke Ordening, Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom. Indien u een mondelinge zienswijze wenst in te brengen, kunt u contact opnemen met de heer J. Cats, telefoon (0164) 277555.

Bergen op Zoom, 27 december 2017

Naar boven