Ontwerpbestemmingsplan ‘Twaalfmorgen 14a, Reeuwijk’

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 21 december 2017 tot en met 31 januari 2018 het ontwerpbestemmingsplan ‘Twaalfmorgen 14a, Reeuwijk’ ter inzage ligt.

Het plan betreft het laten vervallen van de mogelijkheid om een recreatieverblijf te bouwen op het woonperceel Twaalfmorgen 14a. Hierdoor wordt het achtererf van de woning verruimd evenals de vergunningsvrije bouwmogelijkheden. Per saldo vervallen hiermee m2’s aan bouwrechten.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder op de volgende wijze ter inzage:

  • -

    digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl; Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1901.BPtwaalfmorgen14a-BP40;

  • -

    digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl > Gemeente > Bouwen en wonen > Overzicht ruimtelijke plannen;

  • -

    op papier en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://ruimtelijkeplannen.bodegraven-reeuwijk.nl

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen indienen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan, naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens openingstijden. Hiervoor dient een afspraak te worden gemaakt met de gemeente via telefoonnummer 0172-522522.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de eventueel ingediende zienswijzen zullen worden betrokken.

Naar boven