Besluit van de directeur-generaal Straffen en Beschermen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid van 28 november 2017, nr. 2167885, houdende wijziging van het Organisatiebesluit Dienst Justis in verband met een kennelijke verschrijving.

De directeur-generaal Straffen en Beschermen van het Ministerie van Veiligheid en Justitie,

Gelet op artikel 3 tweede lid, van het Coördinatiebesluit organisatie en bedrijfsvoering rijksdienst 2011;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Organisatiebesluit Dienst Justis 2015 wordt gewijzigd als volgt:

A

Artikel 4, eerste lid, onderdeel f komt te luiden:

het vaststellen dat de ambtenaar van een bijzondere opsporingsdienst voldoet aan de eisen van bekwaamheid en betrouwbaarheid, als bedoeld in het Besluit bekwaamheid en betrouwbaarheid opsporingsambtenaren bijzondere opsporingsdiensten 2010.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 22 augustus 2015.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De directeur-generaal Straffen en Beschermen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, namens deze, de algemeen directeur Dienst Justis, M. Visser

TOELICHTING

In artikel 4, eerste lid, onderdeel f stond ‘Wet’ waar ‘Besluit’ zou moeten staan. Deze kennelijke verschrijving wordt met dit wijzigingsbesluit hersteld.

De directeur-generaal Straffen en Beschermen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, namens deze, de algemeen directeur Dienst Justis, M. Visser

Naar boven