Wijzigingsplan 4, Prinsenweg 30 Voorhout "Buitengebied Teylingen" ongewijzigd vastgesteld

Logo Teylingen

 

Toelichting wijzigingsplan

Op 27 juni 2016 is bij de gemeente een principeverzoek ingediend door Willem Warmerdam Makelaars voor het vergroten van het bedrijfspand aan de Prinsenweg 30 in Voorhout. Voor dit agrarische perceel voor bollenteelt wordt verzocht om medewerking aan de uitbreiding van de bijbehorende bedrijfsbebouwing door de realisatie van 3000 m2 ondersteunend glas direct ten westen van het perceel. Deze ontwikkeling is planologisch mogelijk door middel van een wijzigingsbevoegdheid in het geldende bestemmingsplan Buitengebied Teylingen voor het vergroten van het bestaande bouwvlak. Er is hiervoor een wijzigingsplan vastgesteld. Burgemeester en wethouders hebben besloten om het ontwerpwijzigingsplan ter inzage te leggen van 26 oktober tot en met 6 december. Er zijn geen zienswijzen ingebracht op het ontwerpwijzigingsplan.

Terinzagelegging

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt van donderdag 28 december 2017 tot en met donderdag 8 februari 2018 ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor in Sassenheim.

Inzien

U kunt het wijzigingsplan inzien bij het Contactcentrum in het Gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 te Sassenheim.

De digitale versie van dit vastgestelde wijzigingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder Bouwen en verbouwen – Bestemmingsplannen en projecten – Voorhout – Prinsenweg 30, Voorhout vindt u een link naar het digitale wijzigingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf-bestand van de analoge versie van het wijzigingsplan downloaden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Beroep van vrijdag 29 december tot en met donderdag 8 februari 2018 is het instellen van be­roep mogelijk voor:

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan naar voren hebben gebracht.

  • 2.

    belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tij­dig een zienswijze bij het college kenbaar te maken.

  • 3.

    iedere belanghebbende wat betreft de wijzigingen die het college bij de vaststel­ling ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan heeft aange­bracht.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Belanghebbenden kunnen bij de Voorzitter van die Afdeling tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

 

Het vaststellingsbesluit treedt op vrijdag 9 februari 2018 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met de heer Fariq Ishaak van de afdeling Ruimte. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 14 0252.

Naar boven