Beschikking omgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan Green Park Aalsmeer, Middenweg en deelgebieden 3, 5 en 7, Schipholparkeren deelgebied 3

Logo Aalsmeer

Burgemeester en wethouders van Aalsmeer maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor de realisatie van parkeervoorzieningen ten behoeve van het Schipholparkeren (zaaknummer Z-2017/013408). De projectlocatie bevindt zich aan de Middenweg in de gemeente Aalsmeer. Het rechthoekige perceel ligt aan de rand van deelgebied 3 van het bedrijventerrein Green Park Aalsmeer, ter hoogte van de kruising Middenweg-Molenvlietweg. De locatie waar de parkeervoorziening is voorzien bevindt zich ten westen van het karrenterrein Royal FloraHolland.

De gewenste ontwikkeling past niet binnen het geldende bestemmingsplan Green Park Aalsmeer, Middenweg en deelgebieden 3, 5 en 7. De gronden waarop de parkeervoorziening gerealiseerd wordt hebben de bestemming “Gemengd-2”. Binnen deze bestemming zijn logistieke bedrijven en zelfstandige kantoren toegestaan.

De omgevingsvergunning, de daarbij behorende ruimtelijke onderbouwing en de overige daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 22 december 2017 tot en met 1 februari 2018 op de volgende wijzen voor een ieder ter inzage:

  • in digitale vorm via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatiecode: NL.IMRO.0358.OIAVHB05xR-VG01, en

  • via de gemeentelijke website: http://ro0358.ropubliceer.nl

  • in papieren vorm bij de receptie in het gemeentehuis van Aalsmeer, Raadhuisplein 1. De openingstijden van deze balie zijn: maandag tot en met vrijdag van 8.30-14.00 uur (vrije inloop). Op woensdag is de balie open van 8.30 uur tot 20.00 uur, en

  • de Balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1; aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: maandag tot en met woensdag 8.30–15.30 uur, donderdag 8.30-16.30 uur, vrijdag 8.30-12.30 uur).

Beroep

Het instellen van beroep tegen het besluit om vergunning te verlenen is mogelijk van 23 december 2017 t/m 2 februari 2018. Belanghebbenden die tegen het ontwerpbesluit tijdig zienswijzen hebben ingediend of belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest eerder zienswijzen in te dienen, kunnen beroep instellen tegen de omgevingsvergunning bij de rechtbank Amsterdam (Sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam). Beroep indienen kan ook digitaal via https://loket.rechtspraak.nl/.

Hier zijn kosten aan verbonden. Let op: het indienen van beroep schorst de gevolgen van het besluit niet. Indien u dit wilt, moet u een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Inwerkingtreding Het besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

21 december 2017

Naar boven