Ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Dieren-Noord, locatie Diderna 13-43

Logo Rheden

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat zij het bestemmingsplan Dieren-Noord, locatie Diderna 13-43 ongewijzigd hebben vastgesteld.

Met het vaststellen van dit plan wordt beoogd het pand Diderna 13-43 met 230 m2 uit te kunnen breiden.

 

Inzien besluit

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan en de daarbij bijbehorende stukken van 21 december 2017tot en met 1 februari 2018 inzien bij de Servicebalie in het Gemeentehuis te De Steeg.

U kunt het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u onder het tabblad ‘Een plan bekijken’ ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het wijzigingsplan kunt oproepen door onder Locatie of Naam de gevraagde gegevens in te vullen. U kunt ook gebruikmaken van het planidentificatienummer NL.IMRO.0275.BPDN13-VA01.

 

Beroep

Met ingang van 22 december 2017 tot en met 1 februari 2018 kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijze niet in staat is geweest een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij het college naar voren te brengen.

Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE DEN HAAG. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

 

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 2 februari 2018, tenzij binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor het indienen van beroep en voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

De Steeg, 20 december 2017

 

Naar boven