BEKENDMAKING

Logo Edam-Volendam

Ontwerp wijzigingsplan “Middelie 51, Middelie”

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpplan tot wijziging van de bestemming ter plaatse van de Middelie 51 te Middelie (NL.IMRO.0385.WPMiddelie51-ON01) ter inzage ligt.

Inhoud wijzigingsplan

Burgemeester en wethouders wensen gebruik te maken van de bevoegdheid op grond van artikel 31.2 van de planregels van het bestemmingsplan ‘Dorpskernen 2016” (NL.IMRO.0385.BP01243-VG02) om het plan te wijzigen door de bestemming ‘Agrarisch met waarden’ te wijzigen in ‘Wonen’. Hiermee wordt het planologisch mogelijk gemaakt om ter plaatse een tweede woning te realiseren.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit, het ontwerpwijzigingsplan en de daarbij behorende stukken

zijn met ingang van 21 december 2017 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl (plannr: NL.IMRO.0385.WPMiddelie51-ON01 ) en op de gemeentelijke website onder bekendmakingen.

Het fysieke exemplaar van het ontwerp-wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag 6 december 2017 gedurende 6 weken ter inzage bij het loket van het gemeentehuis te Oosthuizen, Raadhuisstraat 24, 1474 HG Oosthuizen

Zienswijze

Gedurende tijdens de inzagetermijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze inbrengen over het ontwerpplan bij de college van burgemeester wethouders van Edam-Volendam, Postbus, o.v.v. “zienswijze ontwerpplanwijzigingsplan Middelie 51”. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling omgevingsbeleid, tel(0299) 399262. In de zienswijze geeft u aan op welke onderdelen van het ontwerp wijzigingsplan deze betrekking heeft.

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam,

Edam-Volendam, 19 december 2017

Naar boven