Gemeente West Maas en Waal Voorbereidingsbesluit Buitengebied, omgeving Landgoed De Acht Morgen

Logo West Maas en Waal

De gemeenteraad heeft op 7 december 2017 een voorbereidingsbesluit genomen.

Het voorbereidingsbesluit heeft betrekking op het plangebied zoals weergegeven op de verbeelding met planidentificatienummer IMRO-code NL.IMRO.0668.BUILDAM-VBB1. Hierbij is door de raad verklaard dat voor dit gebied een bestemmingsplan wordt voorbereid zoals bedoeld als in artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening.

Het voorbereidingsbesluit is gericht op het tegengaan van ongewenste ontwikkelingen voor wat betreft het bouwen en gebruiken van het plangebied ter plaatse.

Het voorbereidingsbesluit is in werking getreden op vrijdag 8 december 2017 en geldt voor de duur van één jaar. Het besluit ligt vanaf 21 december 2017 in papieren vorm ter inzage in het gemeentehuis en kan vanaf de dag van publicatie digitaal geraadpleegd worden via www.ruimtelijke plannen.nl en de gemeentelijke website www.westmaasenwaal.nl/in-de-gemeente/ruimtelijke-plannen_3272/.

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer W. van de Kamp van de afdeling Wonen en Milieu via telefoonnummer 14 0487.

Beneden-Leeuwen, …………………………

Burgemeester en Wethouders van West Maas en Waal

De secretaris, de burgemeester,

P.G. Arissen V.M. van Neerbos

 

 

Naar boven