Ontwerpbestemmingsplan Molenspoor 1 Werkhoven, gemeente Bunnik

Logo Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van vrijdag 10 februari 2017 gedurende zes weken (tot en met donderdag 23 maart 2017) het ontwerpbestemmingsplan ‘Molenspoor 1 Werkhoven’ en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Molenspoor 1 in Werkhoven. Op het perceel was in het verleden sprake van een agrarisch bedrijf. Het betreffende perceel en bijbehorende gronden hebben

dan ook een overeenkomstige agrarische bestemming. De huidige eigenaren van het perceel oefenen geen agrarisch bedrijf uit en zijn voornemens om in de voormalige agrarische bedrijfswoning te gaan wonen. Om de functieverandering naar wonen mogelijk te maken is een bestemmingswijziging noodzakelijk. Bij de wijziging is het plaatsen van een windhaag, de sloop van een deel van de bestaande bebouwing en landschappelijke inpassing als voorwaarde opgenomen. Met dit bestemmingsplan wordt de functiewijziging naar wonen planologisch-juridisch mogelijk gemaakt.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het plan is binnen de genoemde termijn als volgt digitaal raadpleegbaar:

Het plan is volledig digitaal raadpleegbaar op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0312.bpBNKmolenspoor1-on01 .

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0312/NL.IMRO.0312.bpBNKmolenspoor1-on01

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk.

Zienswijze indienen

Van vrijdag 10 februari 2017 tot en met donderdag 23 maart 2017 kan iedereen als volgt een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad:

  • 1.

    schriftelijk: u kunt uw brief sturen naar de Gemeenteraad van Bunnik, Postbus 5, 3980 CA Bunnik.

  • 2.

    mondeling: hiervoor kunt u een afspraak maken met R. van den Boer van de afdeling Strategie en Beleid, telefoonnummer (030) 659 4848.

  • 3.

    digitaal: met het formulier ‘Zienswijze indienen’, te vinden op www.bunnik.nl onder ‘Online regelen’.

Naar boven