Vooraankondiging bestemmingsplan, Strand Horst, gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Vooraankondiging bestemmingsplannen

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij het voornemen heeft om het volgende bestemmingsplan voor te bereiden.

 

Bestemmingsplan Strand Horst

In 2016 heeft de gemeente Ermelo het Masterplan Strand Horst vastgesteld. Het Masterplan is een verdere uitwerking van de Visie Strand Horst dat in 2012 door de gemeente Ermelo is vastgesteld.

In het bestemmingsplan Strand Horst worden nieuwe ontwikkelingen op het recreatieterrein Strand Horst mogelijk gemaakt. Het ontwerpbestemmingsplan is op dit moment in voorbereiding. Meer informatie is te vinden op http://www.ermelo.nl/projecten/strand-horst_42095/

 

Er liggen nu nog geen stukken over dit bestemmingsplan ter inzage. Wij vragen op dit moment geen advies aan onafhankelijke instanties. U kunt nu nog geen zienswijzen indienen.

 

In het tweede kwartaal van 2017 zullen wij, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, het concept-raadsbesluit met het ontwerpbestemmingsplan, en de daarbij behorende stukken, voor een ieder ter inzage leggen. Wij zullen dit van tevoren op de voorgeschreven wijze bekend maken.

 

Ermelo, 8 februari 2017.

 

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven