Ontwerpbestemmingsplan “Actualisatie Woongebieden Vroomshoop”

Logo Twenterand

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van 15 december 2017 zes weken het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt:

H et ontwerpbestemmingsplan Actualisatie Woongebieden Vroomshoop ”.

 

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Als gevolg van landelijke wetgeving moeten alle plannen, die ouder zijn dan tien jaar worden geactualiseerd. Het ontwerp betreft een herziening van de planologische regelingen voor de woongebieden van Vroomshoop en heeft een overwegend beheersmatig karakter. Dat wil zeggen dat in dit bestemmingsplan geen nieuwe ontwikkelingen (bijv. woningbouw) mogelijk wordt gemaakt, anders dan de bestaande planologische rechten.

 

Hoe is het plan in te zien?

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien via www.twenterand.nl/digitaalinzien of www.ruimtelijkeplannen.nl. Het papieren exemplaar ligt voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen. Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.1700.201705BPVHMP-ont1.

 

Wilt u een reactie hierop geven?

Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 67, 7670 AB te VRIEZENVEEN en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

 

Naar boven