Ontwerp omgevingsvergunning Jacobshoek 5 gemeente Nuenen c.a.

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ontwerp omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 11 december 2017 besloten in beginsel medewerking te verlenen aan een aanvraag om omgevingsvergunning voor de activiteit ‘brandveilig gebruik’ van de bestaande bebouwing op het perceel plaatselijk bekend Jacobshoek 5 Nuenen. Het betreft het brandveilig gebruik van een gedeelte van het pand ten behoeve van de kinderopvang van Korein Kinderplein. De aanvraag is geregistreerd onder nummer N-HZ-2017-0174.

Terinzagelegging

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met ingang van 19 december 2017 voor eenieder gedurende zes weken ter inzage bij de receptie op het gemeentehuis. U kunt de ontwerp omgevingsvergunning inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen.

Zienswijze

Tijdens de inzage termijn kan een ieder een zienswijze, bij voorkeur schriftelijk, kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp omgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft. Mondelinge zienswijzen kunnen, bij voorkeur na afspraak, naar voren worden gebracht bij de afdeling Ontwikkeling, telefoonnummer (040) 263 16 99.

Nuenen, 18 december 2017

Burgemeester en wethouders Nuenen ca.

Naar boven