Publicatie anterieure overeenkomst Bovenberg 67 Bergambacht

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken ter voldoening aan het bepaalde in de artikelen 6.12, lid 2 en 6.24 Wro bekend dat zij op 4 december 2017 een anterieure overeenkomst hebben gesloten met de eigenaren van perceel Bovenberg 67 te Bergambacht.

De anterieure overeenkomst heeft betrekking op het oprichten van een nieuwe woning met bijgebouw op perceel Bovenberg 67 te Bergambacht. Daarnaast zal de bestaande bebouwing worden gesloopt na realisering van de nieuwe woning met bijgebouw.

Omdat de overeenkomst is aangegaan voordat het bestemmingsplan hiervoor van kracht wordt, wordt

deze overeenkomst een anterieure (voorafgaande) overeenkomst genoemd. In de overeenkomst zijn

afspraken gemaakt over de ontwikkeling van de nieuwe woning en het bijgebouw en de openbare ruimte, als ook over de vergoeding van kosten ten aanzien van de planologische medewerking die de gemeente voornemens is te verlenen.

Stukken bekijken

Met ingang van 20 december 2017 ligt een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende een periode van zes weken voor iedereen ter inzage tijdens openingstijden op het gemeentehuis in Stolwijk, Dorpsplein 8 te Stolwijk. Voor het inzien van de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst kunt u via het Klantcontactcentrum (tel 14 0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

De gemeente maakt te zijner tijd in een aparte kennisgeving bekend wanneer en waar het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt. Tijdens de periode van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan krijgt iedereen de gelegenheid het plan in te zien en daar eventueel op te reageren.

Naar boven