Gemeente Giessenlanden, ontwerpbesluit ter inzage Dr. Dreeslaan 10 te Arkel

Logo Giessenlanden

 

Gemeente Giessenlanden, ontwerpbeschikking Dr. Dreeslaan 10 te Arkel

 

Kennisgeving ontwerp-beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Uitgebreide voorbereidingsprocedure

 

Burgemeester en wethouders van gemeente Giessenlanden maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn de omgevingsvergunning te verlenen voorde volgende activiteiten:

 

  • 1.

    Activiteit: Bouwen (art. 2.1, lid 1 onder a Wabo

  • 2.

    Planologisch afwijken (art. 2.1, lid 1 onder c Wabo)

     

    Voor : Bouw van 5 woningen aan de Dr. Dreeslaan te Arkel

     

    Locatie : Dr. Dreeslaan 10 te Arkel

     

    Type : Uitgebreide voorbereidingsprocedure

     

    Burgemeester en wethouders van Gemeente Giessenlanden maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning voor wat de betreft de bovenstaande activiteit te verlenen.

      

    De aanvraag, de ontwerp-beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 15 december 2017 gedurende zes weken ter inzage in het Gemeentekantoor te Hoornaar (t/m donderdag 26 januari 2018).

    De aanvraag, de ontwerp-beschikking en de bijbehorende stukken zijn in te zien op het gemeentekantoor van Gemeente Giessenlanden.

     

    Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen zienswijzen worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan ons College en worden verzonden aan Gemeente Giessenlanden, Postbus1,

    4223 ZG Hoornaar.

     

    Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via de heer J. Kiele, Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (tel. 078 7703155).

     

    Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerp-beschikking en men belanghebbende is.

     

    Deze kennisgeving staat ook op www.officielebekendmakingen.nl.

     

    Vergunningen en Meldingen, 14 december 2017

     

  •  

  •  

 

 

 

 

 

 

Naar boven