Vastgesteld wijzigingsplan Bathmenseweg 53

Logo Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 21 december 2017 tot en met 1 februari 2018 voor een ieder ter inzage ligt het bij collegebesluit van 12 december 2017 vastgestelde

- wijzigingsplan “Bathmenseweg 53”.

Inhoud

Het wijzigingsplan ‘Bathmenseweg 53’ legt de basis voor de verandering van de vorm en grootte van het bestaande agrarische bouwvlak. Tevens wordt medewerking verleend aan de vestiging van een intensieve veehouderij in de vorm van een geitenhouderij.

Het nieuwe erf komt, in vergelijking met de huidige situatie, aan de andere zijde van de boerderij te liggen. De bestaande bebouwing maakt grotendeels plaats voor moderne stallen. Het nieuwe erf wordt landschappelijk ingepast en voorzien van verschillende kwaliteitsimpulsen, zoals behoud van de hooiberg, het behoud en herstel van de bestaande laanbeplanting, de aanplant van een vijf meter brede en negentig meter lange houtsingel en de aanleg van nieuwe natuur in de vorm van een 1340 m2 groot eiken-/elzenbos, dat tevens dient als waterretentie.

Inzien

Het wijzigingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.W024-VG01

• De digitale bestanden van het wijzigingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.W024-/NL.IMRO.0150.W024-VG01/

Het bestemmingsplan kunt ook u inzien op:

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij :

• Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1 te Deventer.

Reageren

Het wijzigingsplan ‘Bathmenseweg 53’ ligt van donderdag 21 december 2017 tot en met donderdag 1 februari 2018 ter inzage.

Vanaf vrijdag 22 december 2017 tot en met donderdag 1 februari 2018 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

• een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

• een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

• een belanghebbende die een belang heeft bij de wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht in het vastgestelde bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

 

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Naar boven