Ontwerpbestemmingsplan “Havengebied Goes 1e herziening”

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van Goes maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 14 december 2017 het ontwerpbestemmingsplan “Havengebied Goes 1e herziening” gedurende zes weken ter inzage ligt in het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes. Het ontwerp is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPGS06-ON99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Het ontwerp heeft betrekking op diverse wijzigingen van het bestemmingsplan “Havengebied Goes”, dat op 26 mei 2016 is vastgesteld door de gemeenteraad. Het gaat daarbij om het op ondergeschikte onderdelen aanpassen van bouw- en bestemmingsgrenzen aan de grenzen van de uit te geven bouwkavels in het Goese Diep, het toevoegen op de verbeelding van een ten onrechte ontbrekend bouwvlak voor het gehele Ketelhavengebied en voor het perceel Houtkade 7, het toevoegen van hoogtebepalingen aan het bouwvlak ter plaatse van de roeivereniging aan de Westhavendijk 1 en het wijzigen van de bestemming van delen van groenstroken aan weerszijden van de Ringbrug in een verkeersbestemming. Verder worden de regels voor enkele bestemmingen en de Staat van Bedrijfsactiviteiten op onderdelen gewijzigd.

Over het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende de termijn van terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze naar voren brengen bij de raad van de gemeente Goes. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken met de heer P.J. Daniëlse via (0113) 249 809 of p.danielse@goes.nl.

Naar boven