Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure) .

Logo Amsterdam

Amsteldijk 273

OLO-nummer 2693489

 

Namens burgemeester en wethouders maakt stadsdeelsecretaris van stadsdeel Zuid bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voornemens is om de omgevingsvergunning met OLO-nummer: 2693489, te verlenen voor de volgende activiteiten:

het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, eerste lid, onder a, Wabo);

het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, een exploitatieplan, de regels gesteld krachtens artikel 4.1, derde lid, of 4.3, derde lid, van de Wet ruimtelijke ordening of een voorbereidingsbesluit voor zover toepassing is gegeven aan artikel 3.7, vierde lid, tweede volzin, van die wet (artikel 2.1, eerste lid, onder c, Wabo);

Inzake:

het bouwen van twee loodsen op het werfterrein ten behoeve van begraafplaats Zorgvlied op het adres Amsteldijk 273

 

Ter inzage ligging

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 18 december 2017 tot en met maandag 29 januari 2018 tijdens de openingstijden ter inzage bij het stadsloket op de President Kennedylaan 923. Het stadsloket is dagelijks geopend van 08:00 uur tot 20:00 uur.

 

Beroepschrift

Degene wiens belang rechtstreeks bij het besluit is betrokken kan hiertegen binnen zes weken na de dag waarop het besluit is bekend gemaakt, beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Om beroep in te kunnen stellen, dient wel een zienswijze tegen het ontwerpbesluit te zijn ingediend of er moeten gegronde redenen zijn waarom dit niet is gebeurt. Een kopie van het bestreden besluit moet bijgevoegd worden.

Van de indiener van het beroepschrift wordt een griffierecht geheven door de griffier van de rechtbank. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan de indiener van het beroepschrift om een

voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Amsterdam, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Ook voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. Beroepschriften kunnen ook digitaal worden ingediend. Dan kan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Naar boven