Gemeente Den Helder-Kennisgeving "Ontwerpbesluit weigering aanvraag om omgevingsvergunning voor het gebruiken van het terrein en de daarop aanwezige opstallen op het perceel Luchthavenweg 30 te Den Helder ten behoeve van motorcrossactiviteiten voor een een maximale periode van vier jaar".

Logo Den Helder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder maken ingevolge artikel 3.12 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn om, middels de uitgebreide procedure zoals bedoeld in artikel 3.10 lid 1 onder a Wabo juncto artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wabo, over te gaan tot weigering van de aanvraag om omgevingsvergunning voor gebruiken van het terrein en de daarop aanwezige opstallen op het perceel Luchthavenweg 30 ten behoeve van motorcrossactiviteiten voor een maximale periode van vier jaar.

De weigering ziet toe op de volgende activiteiten:

  • -

    het bouwen van bouwwerken;

  • -

    het gebruiken van gronden en/of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan;

  • -

    het oprichten, veranderen of in werking hebben van een inrichting.

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken zullen met ingang van 18 december 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage liggen bij de balie van het Klantcontactcentrum in het stadshuis.

Zienswijze n

Tijdens de periode van ter inzage legging heeft een ieder de mogelijkheid om een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen op dit ontwerpbesluit. Deze zienswijze omvat in ieder geval uw naam, adres, motivering van uw zienswijze, datum en een handtekening. Uw zienswijze dient gericht te worden aan het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u, binnen de termijn van de ter inzage legging, een afspraak maken met de afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving middels het telefoonnummer 0223-678627. Tijdig ingediende zienswijzen zullen betrokken worden bij de definitieve besluitvorming.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag of wilt u de stukken inzien dan kunt u terecht bij de balie van het Klantcontactcentrum in het stadhuis, Drs. F. Bijlweg 20, 1784 MC te Den Helder. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond tot 19.30 uur. Voor het inzien van een dossier dat ter inzage ligt moet een afspraak worden gemaakt bij het Klantcontactcentrum via het telefoonnummer 14 0223.

Naar boven