Vastgesteld ontwerpbestemmingsplan Zwanenburg-West en De Weeren

Logo Haarlemmermeer

[Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Zwanenburg-West en De Weeren” met de planidentificatie

NL.IMRO.0394.BPGzwbwestdeweeren-B001 ter inzage wordt gelegd.

Het plan

In het ontwerpbestemmingsplan ‘Zwanenburg West en De Weeren’ wordt de planologische regeling vastgelegd voor het plangebied dat aan de noordzijde wordt begrensd door de Ringvaart, aan de oostzijde door de Domineeslaan en aan de westzijde door de Amestelle, Midswaard en Vierambachten. Het bestemmingsplan is grotendeels van conserverende aard.

Inzien

Het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website www.haarlemnmermeer.nl/ro van de gemeente.

 Voorts liggen de stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur. Op afspraak zijn deze dagelijks in te zien van 9 -13 uur. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852.

De terinzageligging begint op 15 december 2017 en duurt zes weken.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk, mondeling als digitaal naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van de Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp.

Digitaal kunnen personen dat met gebruikmaking van DigiD door een formulier in te vullen, waarheen u verwezen wordt op deze webpagina van een externe website. Die verwijzing staat ook op de website van gemeente Haarlemmermeer, en wel op de webpagina waar u de planstukken van het betreffende ontwerpbestemmingsplan kunt raadplegen

Naar boven