Vooraankondiging bestemmingsplan

Logo Lisse

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lisse maakt hierbij overeenkomstig artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening bekend dat voor de locatie Achterweg Zuid 66 te Lisse een bestemmingsplan zoals bedoeld in artikel 3.1. Wet ruimtelijke ordening wordt voorbereid.

Plangebied

Het plangebied heeft betrekking op de locatie Achterweg Zuid 66 te Lisse.

Aanleiding

De eigenaar van de locatie Achterweg Zuid 66 is voornemens een bedrijfsgebouw en een laaddock op te richten en een bedrijfsgebouw te slopen. Het vigerende bestemmingsplan staat de nieuwe ontwikkeling niet toe. Desalniettemin wil de gemeente medewerking verlenen aan het initiatief. Om oprichting van het bedrijfsgebouw mogelijk te maken dient een ‘postzegelbestemmingsplan’ te worden opgesteld.

Inspraak en zienswijzen

Op dit moment wordt er nog geen stukken ter inzage gelegd. Later in de procedure wordt gestart met het ter inzage leggen van een voorontwerpbestemmingsplan. Daarna wordt een ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd. Via de rubriek gemeenteberichten in de krant ‘LisserNieuws’, de website van de gemeente Lisse en de Staatscourant maken we die informatie aan u bekend. Dan bestaat ook de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen, zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met Renate van de Nes via 14 0252.

 

Naar boven