Verleende omgevingsvergunning Munnekemoer Oost 44, 9561 NP Ter Apel

Logo Vlagtwedde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlagtwedde maken bekend dat zij een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) hebben verleend:

Voor:

 

 

het uitbreiden van een melkrundveebedrijf. De vergunning heeft betrekking op de volgende in de Wabo genoemde activiteiten:

 

 

-

het oprichten en in werking hebben van een inrichting (artikel 2,1, lid 1, sub e, onder 1° en °3, Wabo);

 

 

-

het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a, Wabo);

 

 

-

het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheerverordening, een exploitatieplan, de regels gesteld krachtens artikel 4.1, derde lid, of 4.3, derde lid, van de Wet ruimtelijke ordening of een voorbereidingsbesluit voor zover toepassing is gegeven aan artikel 3.7, vierde lid, tweede volzin, van die wet (artikel 2.1, lid 1, sub c, Wabo, met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3°, Wabo);

 

 

-

het verrichten van handelingen met gevolgen voor Natura 2000-gebieden (artikel 2.1, lid 1, sub i, Wabo, in samenhang met artikel 2.2aa, sub a, Bor);

 

 

-

het vellen of doen vellen van een houtopstand (artikel 2.2. lid 1, onder g, Wabo)

 

 

 

 

Locatie

:

 

Munnekemoer Oost 44, 9561 NP Ter Apel.

Tegen het ontwerp van de vergunning zijn zienswijzen ingebracht. De vergunning is gewijzigd ten opzichte van de ontwerpvergunning.

Inzage

De vergunning, de aanvraag, de bij de aanvraag horende stukken, ons besluit van 28 oktober 2014 dat geen milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld en de door de gemeenteraad afgegeven Verklaring van geen bedenkingen liggen vanaf de dag na publicatie gedurende 6 weken ter inzage op het gemeentehuis, Dorpsstraat 1, 9551 AB Sellingen.

Tevens kunt u de omgevingsvergunning en daarbij horende stukken in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op www.vlagtwedde.nl/Over-de-gemeente/Wonen-enleven/Ruimtelijke-plannen en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0048.OV1504-vs01.

Of op de gemeentelijke website: westerwolde.nl/bestemmingsplannen

Beroep en voorlopige voorziening

Beroep moet binnen zes weken na de datum van terinzagelegging van het besluit worden ingesteld bij de rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht of door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht. Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.

Als beroep is ingesteld tegen dit besluit kan, als onverwijlde spoed dat vereist, ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Het verzoek moet worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Inwerkingtreding

De omgevingsvergunning treedt in werking op 25 januari 2018, tenzij voor deze datum een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt de omgevingsvergunning pas in werking nadat op dit verzoek is beslist.

Informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de gemeente Vlagtwedde, Dorpsstraat 1, 9551 AB Sellingen, telefoonnummer 14 0599.

Naar boven