Ontwerpbestemmingsplan IJdok

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 7 december 2017 het ontwerpbestemmingsplan IJdok vrijgegeven voor terinzagelegging.

Ontwerpbestemmingsplan Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan IJdok dat (ongeveer) in het noorden, oosten en zuiden begrensd wordt door het IJ en in het westen door de bebouwing aan de Westerdoksdijk.

Terinzagelegging Het ontwerpbestemmingsplan IJdok met de daarop betrekking hebbende stukken

ligt met ingang van 15 december 2017 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

•Stadsloket, Amstel 1 te Amsterdam

Het ontwerpbestemmingsplan IJdok met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.A1605BPSTD-OW01.

Zienswijzen Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunnen worden ingebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam. Per adres: de directeur van Ruimte & Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan contact worden opgenomen met Ruimte & Duurzaamheid, team Noord-Centrum, telefoonnummer 020-2564416.

Amsterdam, 14 december 2017

burgemeester en wethouders

mr. A.H.P. van Gils J.J. van Aartsen

secretaris waarnemend burgemeester

Naar boven