Onherroepelijk bestemmingsplan Munnikenweg 153

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders van Veenendaal maken bekend dat het bestemmingsplan Munnikenweg 153 onherroepelijk is geworden. Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het oprichten van een woning op het perceel Munnikenweg 153 in Veenendaal. De voormalige woning op het perceel is gesloopt en de nieuwe eigenaar heeft de wens de woning elders op het perceel terug te bouwen.

Vaststelling

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan vastgesteld op 28 september 2017 en het bestemmingsplan is op 1 december in werking getreden. Tegen het besluit van de gemeenteraad is geen beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Procedure

Het onherroepelijke bestemmingsplan kunt u met ingang van 1 december elke werkdag tijdens openingstijden inzien bij het omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal (maandag van 17.00 – 20.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00-13.00 uur en donderdag van 09.00-20.00 uur). Ook kunt u het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven